Misija

Naš je glavni cilj kreirati visoko kvalitetne čokolade koje će u svakom  pogledu zadovoljavati potrebe konzumenta.

Savršena čokolada zahtjeva sirovine najviše kvalitete. Poradi toga tvrtka  chocoMe d.o.o. upotrebljava izvrsnu čokoladnu osnovu svjetski poznatog  proizvođača čokolade CALLEBAUT, koja sadrži 100% kakao maslaca te  nabavlja dodatke i glazure od probranih njemačkih, talijanskih i francuskih dobavljača.

Našu djelatnost obavljamo u skladu sa strogim zahtjevima te možemo  jamčiti da je prehrambeni proizvod kojeg prodajemo izrađen u skladu sa službenim propisima, temeljem zahtjeva kupaca.

Činjenica da raspolažemo s kvalitetnim sirovinama ne znači da na koncu  dobijemo odličnu tablu čokolade. Za to su potrebni visoka osposobljenost, predanost i ljubav te činjanica da su sve čokolade bez iznimke ručno izrađene.

Pri izradi čokolade, koja posjeduje savršene sastojke i ima jedinstveni  okus, posebnu pozornost posvećujemo dizajnu koji je postao robna marka čokolade chocoMe.

Naš je cilj savršenstvo i poštenje na svim razinama izrade, od nabave sirovina do izrade završnog proizvoda.

Inovativnost za nas ne predstavlja cilj, već sredstvo: na taj smo način uvijek korak naprijed pred konkurencijom te imamo jamstvo trajanog razvoja našeg branda.

Kako bi smo postigli prije navedene ciljeve, redovito osposobljavamo naše djelatnike jer želimo da naša načela usvoje kao svoja vlastita te po njima i postupaju.