Proizvodi s voćem

Tijekom procesa sušenja smrzavanjem naših različitih voćnih dodataka nestaje samo vlažni sadržaj, dok njihov jedinstveni okus ostaje u koncentriranom obliku, kao i vrijedni vitamini i minerali.
Voćni dodatci napravljeni na ovaj način ne sadrže dodane konzervanse, šećer, umjetna bojila ili arome, oni su „originalni" i zadržavaju svoje prirodne okuse, čak i kada su izvan sezone.

Proizvodi sa začinima

Širok spektar izabranih zrna kakaa koji čine bazu čokolade posjeduje mnoštvo upečatljivih prirodnih aroma koje je moguće istaknuti pomoću pravih začina.
Pikantna gorčina, egzotična oštrina i nježna krema nalik cimetu - sve ovisi o upotrebi pravih začina, koje kombiniramo s dodatcima sličnih karakteristika.

Proizvodi s voćem i orašastim plodovima

Uljne sjemenke bogate vlaknima i bjelančevinama te prirodno živahno voće smrzavanjem osušeno ostavljaju intenzivan i trajan okus u bilo kojoj vrsti čokolade.
Meko mrvičasto voće i lagano hrskavi orasi donose vašim ustima nezaboravno iskustvo.

Proizvodi s cvijećem

S cvjetnim čokoladama postižemo gastronomsku sintesteziju: možemo namirisati ružu, jasmin i ljubičicu, koje s dodatcima ispunjavaju usta prirodnim, slatkastim aromama.
Upozorenje: već nakon jednog kušanja cvjetne čokolade može se razviti žudnja za čokoladom svaki put kada vidite buket.

Proizvodi za vina

Čokolada i vino - sami po sebi su uzbudljivi gastronomski proizvodi koji okusnim pupoljcima nude stotine aroma. Što se događa kada ih kombiniramo?
Stvorili smo čokoladne kreacije uz pomoć poznatih sommeliera koje imaju slične okuse i mogu se kombinirati s odgovarajućim vinima na obostranu korist. Prilikom kušanja predlažemo da slijedite sljedeće korake: uživajte u vizualnom zadovoljstvu koje pruža ručno rađena čokolada, pogledajte teksturu, pjenušavost i boju vina. Upoznajte miris vina i čokolade i svakog dodatka.

Uzmite gutljaj vina, a nakon toga komadić čokolade te im dajte nekoliko sekundi da se otope i pomiješaju u ustima prije nego što uzmete sljedeći gutljaj.

Proizvodi s orašastim plodovima

Čokolada kikiriki. Ili bademi. Klasici. I dalje možemo učiniti te dodatke - bogate vlaknima, zdrave i ukusne - jedinstvenim iskustvom promišljenom kombinacijom i korištenjem sastojaka najveće moguće kvalitete: lješnjaka iz Piemontea, koji se smatraju najboljim na svijetu, ili pistacija iz Brontea, koje posvuda hvale vrhunski kuhari.

Proizvodi za kavu

Kava i čokolada toliko su poznati da ih možemo zvati „ rođacima". Uzgajaju se u sličnim geografskim i klimatskim uvjetima, a metode njihove obrade također su vrlo slične (primjerice prženje). Stoga nije iznenađujuće da se tako dobro slažu.
U današnje vrijeme popularni su tzv. „čisti" proizvodi, „čista kava iz Etiopije" ili „

Ekskluzivni proizvodi

Jednako posebni zbog svog izgleda kao i zbog okusa, proizvodi iz našeg ograničenog izdanja ekskluzivne kolekcije imaju svečane motive i jedinstvene dodatke.

Proizvodi s jestivim zlatom

Iako ne utječu na miris i okus čokolade, ne možemo izostaviti ni 23-karatne zlatne pahuljice. Uvezene izravno iz Kolijevke renesanse, naše čokolade ukrašavamo ovim plemenitim metalom samo ako ima prikladne boje koje se dobro slažu.

Nagrade, počasti